×
×

Deoarece tehnologia continuă să ne schimbe viețile în fiecare zi, la fel și necesitatea oamenilor pentru aceasta, în general, continuă să crească, în vederea îmbunătățirii calității vieții.

 

Cu o experiență de peste 25 de ani, abilități extraordinare și un număr foarte mare de colaboratori, Quest Global a reușit să ofere o gamă variată de servicii în funcție de necesitățile fiecăruia.

Ingineria de produs integrat

Consumatorii caută din ce în ce mai mult servicii personalizate, la care să aibă acces oricând și oriunde. Pentru a se adapta la astfel de scenarii, dezvoltarea agilă și ciclurile de lansare mai rapide sunt absolut necesare pentru fiecare companie.

 

Experiența profundă deținută de Quest Global în acest domeniu, permite crearea de dispozitive inovatoare, sisteme inteligente și soluții pentru o gamă diversificată de industrii, într-un ritm mai rapid și însoțite de costuri semnificativ mai mici.

Află mai multe arrow

Lanțuri de aprovizionare

Oferim soluții inovatoare pentru managementul lanțului de aprovizionare, îmbinând rețeaua noastră globală și experiența în domeniu cu inovații digitale pentru a permite clienților noștri să rămână în fruntea pieței.

 

Quest Global gestionează lanțuri de aprovizionare, în diverse domenii de activitate, pentru: auditarea și evaluarea furnizorilor, negocierea unor condiții cât mai bune, rezolvarea lipsurilor de materiale și neconformităților, îmbunătățirea vitezei de livrare, proceselor și performanței furnizorilor, reducerea costurilor și restanțelor.

Află mai multe arrow

Ingineria siliciului

Semiconductorii sunt elementele tehnologice de bază care alimentează aproape toate dispozitivele digitale de ultimă generație folosite astăzi. Prin urmare, companiile trebuie să se concentreze pe modernizarea ingineriei de siliciu, pentru a crea în mod eficient următoarea generație de produse și tehnologii.

 

Quest Global colaborează cu companii de semiconductori și sisteme pentru a furniza servicii de proiectare hardware și software.

Află mai multe arrow

Servicii post-vânzare

Centrul de Excelență Post-Vânzare al Quest Global oferă asistență completă pentru produsele dumneavoastră. Fie că este vorba despre gestionarea datelor de flotă, analiza sau repararea produselor, vă putem ajuta cu diverse soluții cu privire la aceste aspecte.

 

Serviciile noastre ajută la extinderea vieții produsului, reduc costurile și îmbunătățesc procesele de întreținere, reparație și revizie.

Află mai multe arrow

Ingineria fabricației

Pentru a ține pasul cu necesitățile industriei, producătorii de motoare aeronautice trebuie să asigure o fabricație superioară și rapidă.

 

Echipele noastre de ingineri fac aceste lucruri posibile prin intermediul soluțiilor bazate pe rezultatele obținute în planificarea proceselor, asistență pentru magazin și calitate, planificarea inspecțiilor, programarea mașinilor cu control numeric CNC, a mașinilor de măsurare a coordonatelor CMM și analiza costurilor.

Află mai multe arrow

Servicii pentru aplicații industriale

Îi ajutăm pe clienții noștri să dezvolte aplicații cu o creștere sporită a utilizării, interoperabile, ce pot fi integrate perfect în alte sisteme existente. Abordarea noastră bazată pe inovație ajută la reinventarea portofoliului de aplicații pentru întreprinderi. 

 

Quest Global reușește să construiască rapid și eficient aplicații, în funcție de necesitățile actuale sau viitoare ale clientului.

Află mai multe arrow

Sisteme de executare ale fabricației

Quest Global deține sisteme de executare ale fabricației (MES) care au ajutat la conectarea mai multor uzine, facilități de producție și locații în general. Soluțiile noastre se pot integra cu diverse echipamente și aplicații pentru întreprinderi.

 

Rezultatele dispun o vizibilitate completă, optimizarea, monitorizarea producției și a procedeelor din întreaga întreprindere. Ne asigurăm că eficiența și calitatea sunt integrate în procesul de fabricație și că pot fi aplicate într-un mod proactiv și sistematic.

Află mai multe arrow

Ingineria sistemelor de programare

În contextul pandemiei actuale, interacțiunile digitale nu mai sunt o opțiune, ci o necesitate. Pentru ca activitățile digitale ale clienților să se desfășoare fără probleme, organizațiile trebuie să își folosească abilitățile pentru a livra produse cât mai orientate către clienți, care să confere o experiență de utilizare cât mai bună. 

 

De aceea, Quest Global oferă soluția potrivită fiecărui client, prin modul de abordare orientat către rezultate.

Află mai multe arrow

Tehnologia digitală

Interesul oamenilor pentru tehnologie este în continuă creștere, iar în acest sens, companiile care susțin actual cele mai eficiente soluții digitale reprezintă viitorii lideri ai industriei.

 

La Quest Global, echipa noastră ajută clienții să își îndeplinească nevoile și să confrunte provocările unice pe care le întâlnesc în afacerea lor, oferind experiențe de conectare prin intermediul Mobile, Web și IoE.

Află mai multe arrow

Ingineria mecanică

Quest Global susține: noi inițiative de dezvoltare a unui produs, modicări ulterioare ale acestuia pentru a îndeplini noi funcții, îmbunătățirea produselor care se află în service, investigarea problemelor și sugerarea alternativelor pentru design. 
 

Soluțiile de design oferite de Quest Global au ajutat OEM să minimalizeze costurile, îmbunatățind în același timp performanța produselor prin înlăturarea defecțiunilor mari de pe teren, folosirea unor materiale mai bune și optimizarea procesului de fabricație.

Află mai multe arrow

Analiza inginerească

Quest Global își ajută clienții să depășească design-uri inutile și nepotrivite, defecțiuni critice, probleme de siguranță, durata mare a dezvoltării proiectului și irosirea resurselor pentru prelucrarea acestuia.

 

Oferim analize inginerești, prin intermediul cărora observăm cu atenție fiecare detaliu al designului, pentru a evita apariția unor probleme ce pot reduce performanța produsului sau serviciului respectiv.

Află mai multe arrow

Ingineria proceselor

Quest Global soluționează problemele întâmpinate în gestionarea furnizorilor. În calitate de partener, Quest Global îmbunătățește performanța și eficiența proceselor.

 

Ofertele noastre pentru ingineria proceselor sunt incredibil de avantajoase pentru clienți din punct de vedere al costurilor, calității și al duratei de producere.

Află mai multe arrow

Managementul ciclului de viață al produsului

Pentru organizații, această ramură constituie coloana vertebrală în procesul de dezvoltare al produsului. Odată cu transformarea digitală, procesele de inginerie vor necesita o nouă strategie pentru managementul ciclului de viață al produsului (PLM), ce va conecta oamenii, informațiile, aplicațiile și procesele într-un mod cât mai eficient.

 

Quest Global susține colaboratorii să adopte metode inovatoare și tehnologii digitale pentru a maximiza capacitatea produsului și valoarea serviciului.

Află mai multe arrow

Testarea software automată

Aplicațiile inovatoare și diferențierea software-ului sunt esențiale tranformării unei companii într-o afacere cu adevărat digitalizată. 

 

Framework-urile pentru testare automată care sunt integrate precoce în structura SDLC asigură calitatea produselor.

Află mai multe arrow

Ai nevoie de mai multe informații?

Contact arrow