×
×

Quest Global

Quest Global reprezintă o companie internațională care se ocupă cu ingineria de produs și prestarea de servicii pentru ciclul de viață al produsului, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu. Ghidați de moto-ul  “Create The Frontier”, am reușit de-a lungul timpului să materializăm viziunile și conceptele clienților noștri, influențând astfel felul în care oamenii trăiesc, lucrează, călătoresc și interacționează unii cu alții.

 

Suntem ”Born To Engineer” și aspirăm să devenim un partener de încredere pentru clienții noștri prin soluționarea celor mai dificile obstacole întâlnite în crearea de produse și piețe noi, optimizând eficiența acestora.

 

Fiind în fruntea convergenței inovațiilor mecanice, electronice, de software și ingineriei digitale, colaborăm cu clienții noștri pentru a rezolva provocările întâlnite pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. (Servicii de inginerie/ Servicii ER&D/ PES/ Servicii pentru dezvoltarea produselor externalizate).

 

Quest Global operează în diverse țări, folosindu-și experiența și abilitățile pentru a construi produse și servicii care ajută la evoluția umanității, crescând siguranța călătoriilor și a ecologiei planetei, adăugând confort locuințelor, conectând oamenii către noi oportunități, împuternicind comunitățile și îmbunătățind calitatea sistemului medical.

Quest Global Romania

Quest Global România continuă viziunea companiei mamă, Quest Global, reușind să ofere servicii optime prin materializarea proiectelor și ideilor colaboratorilor.

 

Echipa noastră este formată din oameni pasionați și competenți care împărtășesc aceleași principiu: modernizarea societății în care trăim.

 

Datorită experienței variate în diverse domenii, dedicării și motivației de a face planeta un loc mai sigur, Quest Global România își folosește expertiza, interesul, pasiunea și profesionalismul pentru a oferi servicii sustenabile și calitative partenerilor.

Viziune

Partener de incredere pentru fiecare

Câștigăm încrederea colaboratorilor noștri prin soluționarea provocărilor complexe întâlnite în afacerile acestora. Cu o expertiză în inginerie dovedită, colaborăm cu clienții pentru a le rezolva provocările nu doar dintr-o perspectivă tehnologică, ci și prin adoptarea unei abordări holistice, anticipând în același timp impactul soluțiilor oferite pe termen lung.

Misiune

Solutii pentru avansarea societatii

Credem în dezvoltarea unor soluții de primă clasă, pentru a ajuta clienții să depășească provocările tehnologice întâmpinate. Suntem atenți la utilizatorul țintă, și la societate în general, în timp ce creăm răspunsuri scalabile pentru a face planeta un loc mai curat, sigur și durabil pentru generațiile viitoare.

Compania noastră se focusează asupra clienților. Ascultăm cu atenție necesitățile fiecăruia, pentru a oferi soluții care se potrivesc cu nevoile acestora, devenind astfel partenerul lor de încredere.

Realizăm lucruri mărețe lucrând împreună. Punem obiectivele companiei mai presus de realizările și recunoașterea individuală. Avem persoane care lucrează în echipă și echipe care lucrează, ulterior, cu alte echipe.

Stabilim cele mai înalte standarde de conduită și conformitate, fiind etici, cinstiți și de încredere. Acestea sunt semnele distinctive ale tuturor interacțiunilor noastre cu clienții și părțile interesate. 

Colaborarea cu Quest Global România a fost exact așa cum am preconizat. Încă de la prima întâlnire am înțeles că sunt un partener de încredere. Ne place că au oferit soluții pentru fiecare problemă.

Andrei Pavel

Mi-am ales mereu colaboratorii cu atenție, având mereu în vedere profesionalismul și seriozitatea. Quest Global România întrunește toate criteriile menționate!

Marius Dobre

Atitudinea, comunicarea și pasiunea voastră au dus la finalizarea unui proiect desăvârșit! Mulțumesc Quest Global România pentru o colaborare minunată!

Cornel Stroe

Vrei să afli mai multe?

Contact arrow