×
×

Aerospațială și de apărare

Producătorii de aeronave caută să îmbunătățească performanța acestora și să adapteze noi modalități de lucru, cu un accent sporit pe digitalizare, durabilitate și reducerea poluării.

Află mai multe arrow

Auto

Datorită experienței în industria auto și a expertizei de inginerie în electronice, software, tehnologii digitale și mecanice, Quest Global are un portofoliu bogat de colaboratori.

Află mai multe arrow

Energie

La Quest Global, este responsabilitatea noastră să sprijinim clienții noștri în călătoriile lor de tranziție energetică, cu inițiative tehnologice transformatoare, într-un mod mai sigur, durabil și mai inteligent, garantând un viitor sigur și mai curat pentru generațiile viitoare.

Află mai multe arrow

Sănătate și dispozitive medicale

Cu peste 20 de ani experiență în MedTech, Quest Global este un partener ce deține abilități extraordinare în îmbunătățirea radiologiei și imagisticii medicale, diagnosticului In Vitro și monitorizării pacientului.

Află mai multe arrow

Hi-Tech

Quest Global este colaboratorul unor companii tehnologice recunoscute pentru soluțiile lor de înaltă calitate. Cu peste două decenii de activitate în inginerie de produs, electronice, software și tehnologie digitală, Quest Global a devenit partener pentru nenumărate industrii, oferindu-le posibilitatea de a naviga cu încredere în călătoria lor către transformare tehnologică.

Află mai multe arrow

Transport feroviar

Quest Global înțelege provocările financiare, operaționale și actuale cu care se confruntă companiile feroviare. De aceea, asigurăm cele mai bune servicii, care să adreseze aceste provocări întâlnite în design, dezvoltare, fabricare și vânzare.

Află mai multe arrow

Semiconductoare

Quest Global deține un număr mare de ingineri de siliciu și platforme, ale căror abilități sunt extraordinare, cu o experiență impresionantă în domeniu, asigurând astfel servicii impecabile colaboratorilor.

Află mai multe arrow

Ai nevoie de mai multe informații?

Contact arrow