×
×

Vino in echipa noastra!

În calitate de partener de încredere, avem un portofoliu mare de clienți, de pretutindeni, din diverse domenii, care pun la dispoziție nenumărate proiecte interesante. Lucrând într-un mediu care nu prevede "limite", echipa Quest Global România continuă să exploreze noi posibilități de a schimba lumea ce ne înconjoară.

 

Lucrăm la dezvoltarea tehnologiilor și soluțiilor care ajută îmbunătățirea modului în care oamenii trăiesc, lucrează, călătoresc și interacționează unii cu alții. Suntem în fruntea convergenței inovațiilor mecanice, electronice, de software și ingineriei digitale.

 

Ne place să stabilim standarde înalte de conduită și conformitate, fiind etici, cinstiți și de încredere. Credem într-un mediu transparent, în care fiecare are șansa să își spună cuvântul, să facă parte dintr-o echipă frumoasă, să colaboreze cu colegi locali sau internaționali, să evolueze în propriul ritm și stil.

 

Dacă și tu te regăsești în povestea noastră, trimite-ne CV-ul tău la [email protected] și hai să clădim impreună un viitor mai bun! 

 

Born to engineer!

overview-img

Procesul de recrutare

1. Aplicarea

Este foarte ușor să aplici pentru un loc de muncă la Quest Global România, accesând opțiunea "Vino în echipa noastră".

2. Preselecția

Aplicațiile candidaților vor fi revizuite de echipele de recrutare și se vor selecta candidații ce vor fi contactați pentru o ulterioară evaluare.

3. Evaluarea tehnică

Toți candidații selectați vor trece printr-o evaluare tehnică, în contextul verificării deținerii aptitudinilor tehnice necesare pentru job. Interviul tehnic va implica mai multe runde pe baza cerinței: evaluare online, interviu tehnic, interviu cu clienții etc.

4. Interviu HR

Candidații care au fost aleși în urma evaluării tehnice, vor fi programați pentru interviul HR. Acesta va fi ținut cu echipa noastră specializată, care îsi dorește să afle mai multe informații despre fiecare candidat.

5. Ofertarea

Candidații care reușesc să treacă interviul tehnic și HR, vor primi o scrisoare cu o ofertă care include structura de compensare și alte cerințe legate de ocuparea unui post la Quest Global România.

6. Verificarea informațiilor

Odată ce oferta este acceptată, se va iniția procesul de verificare a informațiilor date de către candidat, în vederea autenticității acestora.

7. Integrarea candidatului

În urma îndeplinirii tuturor formalităților, candidatul va primi o notificare pentru a se alătura echipei Quest Global România, la o dată stabilită de comun acord. Quest Global România are un proces complex de integrare pentru a orienta și instrui noii angajați cu privire la cultura orgazițională, viziunea, misiunea și modul de viață la Quest Global România.

Oportunitati la Quest Global Romania

Vino in echipa noastra! arrow